Followers

Friday, March 25, 2011

Shoot /Mel/Syu: Amek ni

Karang ko balik kerja, cek la kat dapur kita yang semakin hari semakin bersih sejak 1 bulan yang lalu. Aku dah watkan kek ni sebelum aku balik semalam. Hebat tak??


Haha..Memang hebat. Kita kan dah ada oven and all tools for baking purpose.


Selamat hari terlahir. Ko tau kenapa terlahir? Sebab ko memang dah tak sabar nak keluar tengok dunia. Sebab tu la terlahir. Lahir dengan tak sengaja :p

Ko sepatutnya lahir lambat dari aku macam adik kita (double :p)

Ok2. Sebabkan aku tak rajin, ko cek dalam peti ais. Aku watkan Chocolate pudding with vanilla sause. Mula-mula rasa nak pekenakan ko dengan wat strawberry sause tapi tak jadi. heheheh

Nanti aku upload gambar pudding tu. Ni kan auto post. Aku tak wat lagi puding 2 time aku type ni.

2 comments:

shoot_syuhada said...

oho...ade niat utk kenekan aku ye...

adik kite yg mne ye?
ezzie <--yg xbalik2?
azah <--yg xpernah lihat rmate sendiri?

terima kasih wei...skng mase yg sesuai nak cakap...sayang ko...ko nak tau 30 min b4 besday aku kucing dah bg aku hadiah...mlm2 pi basuh sbb aku xtahan bau...

sheilasherimamohdsabri said...

adiah plg best la 2