Followers

Tuesday, September 4, 2012

Pesanan

Dah 2 ari mc sebab nerve pain kat tangan kanan sampai xle nak pegang apa2.semalam sang suami masuk kerja lewat sebab teman p klinik sebab memang xle nak drive langsung.bangun pagi tu dah bgtau nak p klinik.dia cakap ok nanti dia teman.
Dia pun siap2 nak p keja.ingat kan dah p la kan.so kita sambung lena.bangun2 dia dok ada lagi tengah lipat baju.mesin baju siap jemur.shomel ;)
Ari ni dia kena p outstation.bila dia nak turun pagi tadi siap masuk bilik pesan 'sandwich atas meja makan,nasik dah masak,nak makan panaskan lauk,epal n pelam dah potong siap2.ada dalam petiais'
Shomel lagi.... ;)

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

hasfarin hassan said...

Salam

Jemput ke blog saya ye..

http://doktorsihat.blogspot.com