Followers

Saturday, January 14, 2012

Makan-makan CNY

Ari kames ari2 budak2 team aku p la makan sempena CNY ni kan. Biasa l bila keja ngn depa ni, makan besar time raya depa saja. Sebab depa yang belanja. Kalo raya kita nak belanja depa memang pokai la. Hoho.


Ktorang makan kat South Sea Seafood kat area airport Subang. Ada lagi nasik goreng n dessert. Dessert dia sedap. Sebab tangan dah koto makan ketam dengan beria xle snap gambar :P


Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

shoot_syuhada said...

nanti belanja i tau!!!nyum2...=)

giveaway tag!!!
plz accept dis comment coz nnt xckup la syarat2 i...huhuhu...

sheilasherimamohdsabri said...

kata nak wt bachelor party utk aku

iizla said...

wahh shedapynye menu.. lagi shedapp sebab orang belanja..

salam kenal!!